Новини
Інфраструктура

На 10 днів у Хмельницькому внесуть зміни у рух громадського транспорту

Роботи з улаштування закритих водостоків на вулиці Зарічанській у середмісті Хмельницького тривають. Черговий етап робіт призведе до того, що для громадського транспорту частина цієї вулиці стане недоступною. Відтак, у тролейбусні та автобусні маршрути на десять днів внесуть зміни, які варто врахувати хмельничанам при плануванні поїздок у цю частину міста.

Ділянка вулиці Зарічанської буде перекрита на ділянці від будинку №7 до вулиці Свободи. Рух транспорту буде перекрито, а тролейбуси та автобуси курсуватимуть за такими маршрутами:

Тролейбуси:

  • № 17 «Катіон – Автостанція №1» – від зупинки «Торговельний центр» їхатиме вулицями Подільською, Свободи, Проскурівською, Старокостянтинівським шосе до Автостанції №1. У зворотному напрямку: Старокостянтинівським шосе, вулицями Шевченка, Свободи, Подільською, Кам’янецькою, Інститутською до зупинки «Катіон».
  • № 56 «Гречани – Автостанція № 1» – через вул. Степана Бандери, по проспекту Миру до автовокзалу
  • № 5 «Міська лікарня – Автосалон» та № 9 «Ракове – Героїв Чорнобиля» на період робіт не курсуватимуть.

На маршруті № 19 «вул. Довженка – Торговельний центр» планується збільшення кількості тролейбусів протягом усього терміну виконання ремонту водостоків, повідомили у КП “Електротранс”.

Автобуси:

  • № 22 “Катіон – Озерна” – їхатиме вулицями Подільською, Свободи, Зарічанською і далі за маршрутом;
  • № 24 «Книжківці – Сілістра» – через вул. Зарічанську, пров. Степана Бандери, вул. Прибузьку, вул. Свободи, далі – за маршрутом
  • № 46 A «вул. Північна – Лезневе» та № 47 «Перший парковий – Катіон» курсуватимуть замість вул. Зарічанської по проспекту Миру.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook