Новини
Погода

Погода на 12 серпня: дощі з градом прогнозують на Хмельниччині

Прогнози синоптиків на останній робочий день тижня маловтішні. Вони обіцяють різноманітні опади протягом дня, а також короткочасне шквалисте посилення вітру до 24 м/с. Будьте обережні, вдягайтеся тепло, беріть з собою парасольки та дощовики.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у п’ятницю, 12 серпня, на Хмельниччині – хмарно, часом дощ, вночі місцями значний дощ, гроза, вдень місцями град. Вітер північно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 22-27° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Температура повітря вранці +17, вдень +22, ввечері +20.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень йтиме дрібний дощ, якому ввечері на зміну прийде дощ із грозою. Температура повітря вранці +18, вдень +22, ввечері +19.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці продовжиться нічний дощ із грозою, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вранці +18, вдень +23, увечері +21.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook