Новини
Кримінал

У браконьєрів, які полювали у заповіднику на Хмельниччині, конфіскували автомобіль

Двійко чоловіків, які минулого року, всупереч забороні, у Національному природному парку “Подільські Товтри” вполювали косулю, постали перед судом. За вироком суду за незаконне полювання за попередньою змовою групою осіб отримали покарання – обмеження волі з іспитовим терміном та конфіскацію автомобіля.

Полювання у заповіднику браконьєри влаштували наприкінці березня минулого року. Спочатку воно було “вдалим” – чоловікам вдалося підстрелити європейську косулю, тушку якої вони навіть встигли розібрати та завантажити в автомобіль. З вбитою твариною, а також двома нарізними рушницями їх і зупинили між селами Сахкамінь та Балин правоохоронці, які здійснювали патрулювання автошляху “Кам’янець-Подільський – Ярмолинці”.

Попри те, що всі докази злочину були в наявності, зловмисники намагалися заперечити свою до нього причетність. А про вбиту косулю розповіли, що знайшли її випадково. Попри це, правоохоронці вилучили у них і тушку тварини, і зброю, і автомобіль марки «Daewoo Matiz».

Днями Чемеровецький районний суд виніс вирок обом браконьєрам: обмеження волі строком на п’ять років з іспитовим терміном 2 роки. А автомобіль конфіскував в дохід держави, повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook