Новини
Погода

Погода на 15 серпня: грози і тумани прогнозують на Хмельниччині

Тиждень на Хмельниччині знову розпочнеться з різноманітних опадів. Синоптики обіцяють дощі та грози. Також в області починається сезон туманів – вони з’являтимуться вночі та вранці.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 15 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, короткочасний дощ,  місцями грози, вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 23-28° тепла.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Удень розпочнеться дрібний дощ, а ввечері йому на зміну прийде дощ із грозою. Температура повітря вранці +20, вдень +27, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському буде хмарно. Нічний дощ із грозою припиниться ще до ранку. Вдень розпочнеться дрібний дощ, проте він повинен закінчитися до приходу вечора. Температура повітря вранці +20, вдень +26, ввечері +22.

День у Шепетівці буде похмурим. Дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ із грозою. Температура повітря вранці +18, вдень +26, увечері +23.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook