Новини
Надзвичайні події

У Шепетівці вітер повалив дерево на пішохідну доріжку (ФОТО)

Негода завдала клопоту мешканцям Шепетівки. На одній з вулиць не лише повалило сухе дерево, а й підтопило пішохідну зону. Наслідки негоди, повідомили у міській раді, ліквідовують комунальники. Нарікають на затоплення вулиць після дощу також мешканці Славути.

Фото сухого дерева, яке повалилося від поривів вітру та повисло над тротуаром, зачепившись за лавку, виклали на сторінці Шепетівської міської ради.

Наслідки негоди на Проспекті Миру вже ліквідовують комунальні служби. У разі виявлення подібних ситуацій просимо повідомляти на гарячу лінію ШЕДС +38 096 504 1919, – написали у пресслужбі міськради.

На цій же вулиці, як повідомили вже мешканці Шепетівки, після дощу пішохідна зона стала непрохідною через підтоплення. Про це пишуть шепетівчани в одній з місцевих соцмереж.

Проспект Миру, 38, квест: Як дістатися під’їзду??? – поцікавилася шепетівчанка.

У коментарях відреагували:

Дісталося від негоди не лише Шепетівці, а й Славуті. Там після дощу утворилося власне Славутське море, яке намагався подолати велосипедист.

Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому дерево впало на жінку, завдавши їй серйозної травми.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook