Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині протягом доби горіли три будівлі та автомобіль

Чотири рази за добу рятувальники Хмельниччини виїздили на виклики, аби врятувати людське майна та запобігти збиткам. Ліквідовувати довелося займання двох господарчих споруд, будинку та автомобіля. У всіх випадках обійшлося без постраждалих.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, господарчі будівлі горіли у селах Соснівка Шепетівського району та Остапківці – Хмельницького. За інформацією рятувальників, в Остапківцях господарча споруда загорілася через розряд блискавки.

Житловий будинок загорівся серед дня у селі Полянь на Шепетівщині. Вогонь пошкодив перекриття будівлі, а сіно, речі домашнього вжитку та дрова – знищив. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Автомобіль ВАЗ 2109 горів в ніч на 17 серпня у селі Вербка Кам`янець-Подільського району. Вогонь рятувальники загасили, проте він встиг знищити особисті речі власника, повідомили у рятувальників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook