Новини
Погода

Погода на 18 серпня: на Хмельниччині трохи потепліє

Ще один дощовий день на Хмельниччині добігає кінця і на завтра синоптики вже не прогнозують ні рясних опадів, ні грози. Проте знову очікують туманів та зниження температури вночі. А от вдень на кілька градусів потепліє.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у четвер, 18 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вночі та вранці туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 22-27° тепла.

Вже вранці небо у Хмельницькому затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Температура повітря вранці +19, вдень +26, ввечері +22.

Хмари, шо з’являться на небі вранці та протримаються у Кам’янці-Подільському майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +26, ввечері +23.

Хмарна погода протримається у Шепетівці весь ранок та день, а ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +27, увечері +23.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook