Новини
Суспільство

Хмельницькі поліцейські здали кров для поранених військових

До відомчого шпиталю завітали поліцейські, які стали донорами заради бійців ЗСУ, які лікуються у госпіталях області. Потребують поповнення банку крові також у Кам’янці-Подільському, а в Хмельницькому анонсували черговий колективний похід донорів на День державного прапора.

Працівники Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області, співробітники Хмельницького райуправління поліції, патрульні поліцейські – всього близько семи десятків правоохоронців завітали вчора, 17 серпня, до відомчого шпиталю та здали близько 30 літрів крові пораненим військовослужбовцям.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, це найменше, що правоохоронці можуть зробити для українських захисників і захисниць.

Хмельницькі поліцейські і раніше регулярно долучалися до безстрокової акції «Здай кров — врятуй життя!». А з початком повномасштабної війни почали здавати кров ще частіше.

Також поповнення банку крові потребують медики у Кам’янці-Подільському – там наразі недостатньо третьої групи крові з резусом плюс і четвертої – з резусами плюс і мінус.

Терміново потребують донорів у Хмельницькому. У спільноті “Мій донор” повідомили:

Є потреба в донорській крові усіх груп протягом 17-18 серпня. Пам’ятаємо, Хмельницький періодично забезпечує кров’ю більш східні регіони України.

Також хмельничан закликали долучитися до колективного походу донорів крові в день Державного прапора України:

▪️23 серпня, вівторок▪️з 8:00 до 13:30▪️вул. Сковороди, 29

Попередньо потрібно зареєструватися: https://forms.gle/CnVCcNnr8ZWnrhZD8

Всім, хто долучиться, обіцяють розіграш прапору України в режимі офлайн-жеребкування та традиційні подарунки від партнерів:

  • вітаміни та смаколики,
  • ваучер на каву,
  • промокод на таксі

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook