Новини
Надзвичайні події

У Кам’янці врятували чоловіка, який намагався стрибнути з мосту (ВІДЕО)

Ймовірній спробі самогубства вдалося запобігти правоохоронцям Кам’янця-Подільського, яким вдалося вмовити чоловіка, котрий перебував на небезпечній ділянці одного з мостів міста, не робити непоправного кроку.

Побачили потенційного самогубцю на Новопланівському мосту у Кам’янці-Подільському члени пішого патруля у складі поліцейського, представника добровольчого формування та гвардійця.

Події відбувалися близько першої години ночі. Чоловік, якого помітив патруль, перебував за огорожею мосту і в будь-який момент міг зірватися або стрибнути з небезпечної висоти. Попри те, що чоловік ледве тримався на мостових конструкціях, він просив патрульних його не чіпати.

На місце події прибув також автопатруль. Спільними зусиллями, завдяки вдало проведеним перемовинам, чоловіка вдалося вмовити переміститися на безпечну ділянку, а вже там його підхопили та перемістили на тротуар, повідомили у поліції Хмельницької області.

Після того, як з чоловіком поговорили, його передали на обстеження медикам.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook