Новини
Спорт

Спортсмени з Хмельниччини здобули “золото” та “срібло” на чемпіонатах Європи

З чемпіонатів Європи спортсмени з Хмельниччини привезли ще два”золота” та одне “срібло”, поповнивши скарбничку найвищих нагород. Загалом за тиждень подоляни тричі підіймалися на найвищі сходинки спортивних п’єдесталів, та один раз – на другу.

Нагадаємо, хмельничанка Марина Бех-Романчук на Мультиспортивному Євро-2022 встановила особистий рекорд та рекорд чемпіонату, подолавши у потрійному стрибку відстань у 15,02 метра.

Її чоловік Михайло Романчук також повернувся з перемогою – здобув “золото” на чемпіонаті Європи з водних видів спорту. Дистанцію у 1 500 метрів вільним стилем він подолав, також встановивши рекорд України – 14 хв 36,10 с.

Ще одне “золото” здобула на Чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків і дівчат “авангардівка” Уляна Овсепян (46 кг). Про перемогу хмельничанки повідомив начальник Хмельницької ОВА.

Зі срібною нагородою завершила змагання на мультиспортивному чемпіонаті Європи з легкої атлетики нетішинка Вікторія Ткачук. У фіналі забігу на 400 метрів з бар‘єрами вихованка КДЮСШ показала результат 54.30 сек, обійшовши колегу по команді Анну Рижикову.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook