Новини
Події

У Хмельницькому відзначили День Державного прапора України (ФОТО)

Попри намагання ворога зіпсувати нам свято, українці не здаються. Нехай з обмеженнями, але святкові заходи відбуваються. Зокрема, у Хмельницькому провели патріотичну акцію на Південному Бузі та традиційно урочисто підняли найбільший державний прапор в області.

Сьогодні, 23 серпня, в Україні святкують День державного прапора. Тож синьо-жовтих кольорів у містах та селах країни сьогодні – як ніколи багато. У Хмельницькому прапори цього дня можна побачити на лише на вулицях міста, а й на воді.

На Південному Бузі влаштували патріотичний заплив на байдарках, сап-дошках човнах “Дракон” та катамаранах. Всі плавзасоби прикрасили жовтим та блакитним. Тож водне плесо також майоріло національними кольорами, під якими пропливли спортсмени, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл та просто небайдужі містяни.

Урочистості з нагоди Дня державного прапора у Хмельницькому традиційно провели біля найбільшого державного стяга.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять, відвагу та самовідданість та героїчний подвиг воїнів, які віддали своє життя за волю та незалежність України, а також мирних українців, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Сьогодні наш синьо-жовтий прапор знають не лише в Україні, а й в усьому світі, адже він став символом боротьби народу за свободу та незалежність, символом незламності духу нашої нації.В його кольорах – всі наші звитяги та перемоги, адже кожен українець на своєму фронті, зі зброєю в руках та вірою у перемогу виборює мирне майбутнє не лише для нашої країни, а й для усього цивілізованого світу. Впевнений, що вже скоро наш стяг майорітиме над усіма містами нашої суверенної, цілісної, неподільної, незалежної України,сказав, вітаючи присутніх начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook