Новини
ДТП

На Шепетівщині коні спричинили летальну ДТП

Протягом доби у Шепетівському районі правоохоронці зафіксували три дорожньо-транспортні пригоди. В одній з них, внаслідок отриманих травм, загинула людина. За фактами ДТП відкрито три кримінальні провадження.

Смертельна ДТП, яку спричинили тварини, що залишилися без нагляду, сталася на Ізяславщині у селі Лісна. Коні, які були запряжені у гужову повозку, раптово вибігли на дорогу, якою в цей час проїжджав мешканець міста Шумськ на автомобілі FORD Escort.

Внаслідок зіткнення автомобіля з гужовим транспортом від отриманих травм пасажир автомобіля, 29-річний син водія, помер дорогою в лікарню, повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

Ще одна ДТП сталася в Ізяславі. Водій Renault Kengo з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся та отримав пошкодження. Водій та двоє пасажирів отримали травми та були госпіталізовані.

У селі Пузирки, на Славутчині, місцевий житель, перебуваючи під впливом алкоголю, не втримав на дорозі мотоцикл Mustang. В результаті падіння транспортного засобу травми отримав пасажир мотоцикла. Його також госпіталізували.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook