Новини
Суспільство

Росія завдала ракетних ударів по Хмельниччині

Від ворожих обстрілів у День незалежності України постраждала Хмельниччина. Під час останньої тривоги, яка тривала понад годину, у соцмережах повідомили про вибухи на території області. Згодом інформацію про ворожі прильоти підтвердив начальник Хмельницької ОВА.

Про активізацію обстрілів у головне свято нашої держави українців попереджали завчасно. Ворог, який не може отримати жодної переконливої перемоги на фронті, продовжує тероризувати Україну ракетними обстрілами. Сьогодні, 24 серпня, ворожі прильоти сталися на Полтавщині, у місті Миргород. Дісталося внаслідок обстрілів і Хмельниччині.

Про звуки вибухів, які пролунали на території Хмельницької області, повідомили близько 17.20. Майже одразу на сторінках у соцмережах Шепетівської міської ради та міського голови Шепетівки з’явилося повідомлення з проханням зберігати тишу в соцмережах.

Всупереч наполегливим проханням не викладати фото та відео з місць надзвичайних ситуацій, які лунають від самого початку війни, у соцмережах почали публікувати відео.

Оперативно про ситуацію в області повідомив начальник Хмельницької ОВА, підтвердивши прильоти.

Згодом про ситуацію на території Хмельницької громади повідомив міський голова Олександр Симчишин, зазначивши, що в громаді все спокійно.

Наразі очікуємо більш детальної інформації від начальника ОВА щодо ворожого обстрілу та завданих внаслідок цього збитків.

Нагадуємо, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, перебувайте в укриттях та уникайте масових скупчень людей. Бережіть себе.

Про наслідки обстрілу Хмельниччини розповів начальник ОВА. Подробиці читайте за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook