Новини
Суспільство

Споживачів Хмельницького у водоканалі просять не лаятися під час розмов з диспетчерами

Про найчастіше повторювані претензії до працівників “Хмельницькводоканалу” та про способи спілкування деяких споживачів з працівниками підприємства розповіли у соцмережах. Також надали алгоритм дій у випадку, якщо потрібно розв’язати проблему, яка склалася у помешканні з водопостачанням.

Неприємний, але досить звичний у наших реаліях діалог між споживачкою та диспетчером процитували на сторінці комунального підприємства Хмельницькводоканал, аби показати, як спілкуються деякі хмельничани, які не вміють тримати себе в руках та вести розмову цивілізовано.

– Водоканал не знімає і не встановлює лічильники. Ми їх лише готуємо їх до повірки.

– *** то правда! А я ***** його ставила? Фашисти *****!!! Вас *** стріляти треба! ****!!!

– Висловлюйте свої думки без агресії, будь ласка.

– Та мені до ****. Пішла ****!!!

Ні-ні, це не наша хвора фантазія такими лайливими словами спілкується з нашими споживачами, та ще й робить це в спільноті водоканалу. Це не видумка. Це реально записана розмова з одним із споживачів, прокоментували цей діалог на сторінці підприємства.

На підприємстві намагаються з розумінням ставитися до емоційного навантаження, яке відчувають мешканці міста під час війни, та до того, що в таких умовах важко бути врівноваженим та спокійним.

Та все ж сподіваються, що хмельничани, прочитавши цей приклад, надалі контролюватимуть себе. І дають поради, що робити перед тим, як викинути клубок негативу на дівчат-диспетчерів.

Зробіть наступне:

  1. Порахуйте до трьох і постарайтесь заспокоїтися.
  2. Зайдіть на наш сайт, там в розділі “Для споживача” багато цінної інформації. У розділі “Контакти” ще більше цінних телефонів.
  3. Якщо вам складно зрозуміти ваш подальший алгоритм дій з вашою проблемою, то про це запитайте адміністратора сторінки у ФБ чи зателефонуйте у приймальню 78-75-06. Вам допоможуть знайти спеціаліста, що спеціалізується на вашій проблемі.
  4. Запам’ятайте, що водоканал не подає гарячої води, і ми теж не знаємо чому її немає у вашому будинку.
  5. Повідомляйте показання ваших лічильників щомісяця та оплачуйте спожиті послуги повною мірою. Слідкуйте за термінами повірки лічильників і повіряйте їх вчасно.

Усе це є запорукою міцної та тривалої дружби з вами, – зазначають у водоканалі.

До слова, у перші дні війни ми запитали в одного з хмельницьких психологів, як впоратися з емоціями під час війни. Поради читайте за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook