Новини
Інфраструктура

Кущі біля нового футбольного майданчика хмельничани перетворили на стихійний туалет

Новий спортивний майданчик у мікрорайоні Південно-Західний спорудили та відкрили п’ять років тому. Він користується популярністю у хмельничан, проте про одну річ, яка конче тут необхідна, – туалет – не подбали. Тож мешканці будинків змушені спостерігати за тим, як спортсмени шукають місце для справляння природніх потреб у кущах поблизу, та дихати не дуже приємними ароматами, що витають в повітрі в результаті.

У Департамент інфраструктури міста з проханням “навести лад біля футбольного поля” звернулася хмельничанка Ольга, яка, за її словами, випробувала вже всі можливі способи привернути увагу до проблеми та якось її розв’язати.

Як пише хмельничанка, спортивний майданчик користується неабиякою популярністю.

На цьому полі щодня з 7.00 і до 24.00 кишить народу. Проходять турніри, тренують дітей, збираються пенсіонери любителі поганяти м’яча. Туалету біля поля не має, тому всі бігають в кущі, вже “обіс…али і обіс…яли всю округу”, ногою не має де ступити. Алича, що найближче до поля, скоро всохне від надмірної кількості сечі і фекалій. Ну й естетики тут зовсім ніякої, дивлячись на картину, як вони всі стягають штани та лізуть в кущі, вже кров з очей йде! Куди я вже тільки не писала, з прохання встановити БІОТУАЛЕТ, все без результатно. Може мене хто читає все досвідчений, скажіть, будь ласка, куди ще писати, щоб встановили БІОТУАЛЕТ біля поля?

У Департаменті інфраструктури міста уточнили, “що мається на увазі “навести лад біля футбольного поля”?”, а отримавши відповідь “Встановіть БІОТУАЛЕТ біля спортивного майданчика по в. Тернопільська, 34” переспрямували звернення до Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Судячи з коментарів, така проблема властива не лише майданчику на Тернопільській. Зокрема, як пишуть хмельничани, подібна ситуація і біля НВК №10. І, можливо, не лише там, адже лише у 2017 році було відкрито понад пів десятка таких майданчиків.

Будівництво цього спортивного майданчика у 2017 році обійшлося у майже два мільйони. Вуличний біотуалет, за цінами станом на зараз на одному з інтернет-магазинів, коштує в межах 20 тисяч гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook