Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині горіли техніка аграріїв та солома (ВІДЕО)

Прес-підбирач у полі та тюки соломи поблизу житлових помешкань горіли протягом минулої доби на Хмельниччині. Причини займання техніки та сухої рослинності – встановлюють. Пожежі вдалося ліквідувати, не допустивши їх поширення та завдання більших збитків.

Як повідомили у рятувальників, техніка аграріїв загорілася під вечір посеред поля на Теофіпольщині, неподалік села Святець 25 серпня. Аби дістатися місця події та врятувати від вогню рулонний прес-підбирач Lely-Welger RP 435, надзвичайникам знадобилося близько пів години.

Ймовірна причина пожежі – несправність рухомих вузлів і деталей, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

А вже вночі на виклик виїхали надзвичайники Полонного. Одразу після опівночі їм повідомили про те, що горять тюки соломи в селі Варварівка.

На місці рятувальники встановили, що вогонь охопив площу у 25 квадратних метрів, проте загрози перекидання на помешкання людей немає.

За пів години пожежу приборкали. Причина займання встановлюється. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі не було, повідомили у рятувальників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook