Новини
ДТП

ДТП із загиблими сталася неподалік Хмельницького (ФОТО)

Про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинули та постраждали люди, повідомили очевидці через соцмережі. На місце ДТП прибули екстрені служби.

Як зазначають у повідомленні, дорожньо-транспортна пригода сталася у поблизу села Кудринці, що у Розсошанській громаді в Хмельницькому районі.

У ДТП, судячи з фото, потрапили Жигулі та, ймовірно, мікроавтобус. Обидва автомобілі зазнали серйозних пошкоджень. Бус перекинувся у кювет, легковик розтрощений майже вщент.

На місці події є швидка, поліція та рятувальники. За попередньою інформацією, двоє загиблих та двоє постраждалих, – повідомили у спільноті Dtp_km.

Наразі це все, що відомо. Стежте за оновленнями.

Будьте обережні на дорогах.

ОНОВЛЕНО: За уточненою інформацією поліції, в ДТП загинули троє осіб.

Автомобіль ВАЗ 2101 під керуванням 38-річного жителя села Кудринці зіткнувся з автівкою Kia Sorento, за кермом якої перебував 42-річний хмельничанин. В результаті зіткнення водій ВАЗу та двоє його пасажирок, 38 та 63 років, від отриманих загинули на місці події. Також травмована 51-річна пасажирка автомобіля Кіа, – повідомили у поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook