Новини
Суспільство

У Шепетівці тривають роботи з ліквідації наслідків ракетного обстрілу

В першу чергу, зазначив днями міський голова, ремонтують заклади освіти та охорони здоров’я, які отримали пошкодження від дії вибухової хвилі після ракетного удару. У мешканців міста збирають заяви про пошкоджене майно та допомагають ліквідувати найкритичніші пошкодження.

Нагадаємо, у День незалежності України Шепетівку атакували з повітря ворожими ракетами, влучивши в об’єкт критичної інфраструктури. В результаті пошкоджено не лише підприємство, в яке влучили ракети, а й будівлі, розташовані неподалік місця удару.

Днями міський голова Шепетівки повідомив, що роботи з ліквідації наслідків удару надзвичайно багато.

Екстрена диспетчерська служба ШЕДС прийняла більше ніж сотню індивідуальних звернень громадян про пошкодження житла. В цілому у громаді пошкоджено понад півсотні будівель. Ми залучили увесь можливий людський ресурс комунальних підприємств, управлінських компаній, допомагають і приватні підприємці, мешканці самі об’єднуються і працюють. Не вистачає рук, – написав Віталій Бузиль.

Також очільник громади додав, що наразі гостро стоїть питання у наявності шиферу:

Станом на сьогодні його немає в наявності для закупівлі, домовився про постачання, очікуємо.

Вчора міський голова показав, як тривають роботи з ліквідації пошкоджень:

Роботи тривають без вихідних. Половину даху лікарні вже відновили. Також допомагаємо посильно у ремонті багатоповерхівок.

Постраждали у місті не лише багатоповерхівки, а й приватні будинки, на яких також пошкоджено дахи.

Дякую містянам, які з розумінням ставляться до того, що це наша спільна біда й одночасно у складному становищі опинилися десятки будинків. Зі свого боку запевняю, робитимемо все можливе, щоб допомогти матеріалами, – прокоментував міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook