Новини
Інфраструктура

Додаткові кошти виділили у Шепетівці на ліквідацію наслідків ракетного обстрілу

Частину робіт з ліквідації наслідків обстрілу у місті виконують комунальнику, частину – мешканці роблять самотужки. На позачерговому засіданні виконкому Шепетівської міської ради виділили додатково кошти з резервного фонду, аби продовжити ремонти пошкоджених будівель. Про хід робіт громаду регулярно інформує міський голова Шепетівки.

За останньою інформацією, опублікованою на сторінці Віталія Бузиля, наразі майже завершено ремонт покрівлі на ГНС 92. У сусідньому будинку, ГНС 90, шепетівчани ремонтують дах самостійно. Будівельними матеріалами для цього влада їх забезпечила.

Для ремонту даху будинку на вулиці Амосова, 4, який постраждав чи не найбільше з усіх, потрібно понад три сотні листів шиферу. І це лише з одного боку будівлі, наголосив міський голова. Раніше він також зазначав, що з придбанням шиферу виникають проблеми, оскільки його немає в наявності.

Домовилися із заводом-виробником про позачергову поставку шиферу для міста. Поспішаємо, погода змінюється, – прокоментував Віталій Бузиль.

Як повідомили у міській раді, на позачерговому засіданні виконкому з резервного фонду виділили кошти та внесли зміни у бюджет громади.

Кошти спрямували на такі напрямки:

  • 1 600 000 гривень – на заклади освіти
  • 1 800 000 гривень – на заклади охорони здоров’я.
  • 110 112 гривень – на заклади культури.

Ще 300 тисяч гривень спрямували на поповнення матеріального резерву та інші потреби.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook