Новини
Погода

Погода на 31 серпня: на Хмельниччині літо закінчиться хмарно

Останній день літа обіцяє бути тихим і хмарним. Температура повітря продовжує знижуватися, проте опадів на завтра синоптики не обіцяють.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 31 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 21-26° тепла.

У Хмельницькому ранок порадує безхмарним небом, але вже у середині дня все зміниться – хмаритися буде аж до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +17, вдень +24, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +25, ввечері +20.

Ввечері у Шепетівці на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +16, вдень +21, увечері +18.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook