Новини
Суспільство

Продаж благодійної марки з псом Патроном стартував на Хмельниччині

Спочатку марку погасили у Кам’янці, а далі штемпель відправили у Хмельницький. За кошти, зібрані від продажу марок з бойовим псом-сапером планують придбати машину для розмінування, а також допомогти притулкам для тварин.

Зазвичай спецпогашення нових марок відбувається у Хмельницькому. Традиційно це роблять біля головпоштамту, лише у День незалежності України локацію змінили та погасили марки, випущені з нагоди свята, на головному майдані міста.

Спецпогашення марки із псом Патроном сьогодні провели у Кам’янці-Подільському біля пам’ятного знаку Захисникам України, повідомляє Суспільне Хмельницький.

З Кам’янця-Подільського штемпель повезли до Хмельницького, повідомив директор Хмельницької філії «Укрпошта» Микола Громов.

Кожен, хто його придбає, стане учасником благодійного проєкту. Відтак ми плануємо зібрати понад 1 мільйон євро на машину для розмінування, а також допомогти притулкам для тварин,повідомили в Укрпошті.

Аркуш містить 8 марок, які змальовують будні Патрона на службі у лавах ДСНС (і не тільки). Коштують вони 248 гривень. Тираж – 1 млн екземплярів.

Марковий аркуш та тематичний мерч вже можна придбати у відділеннях та онлайн:

🔸 магазин Укрпошти: bit.ly/Patron-ukrposhta
🔸 ROZETKA: bit.ly/Patron-rozetka
🔸 ROZETKA мерч: bit.ly/Rozetka-merch
🔸 Kasta: bit.ly/Patron-kasta
🔸 Prom: bit.ly/Patron-prom

Діятимуть обмеження: 5 маркових аркушів, 5 художніх конвертів та 5 листівок в одному замовленні, – наголосили в Укрпошті.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook