Новини
Кримінал

У Хмельницькому домашній насильник постане перед судом

У Хмельницькому оголошено про підозру домашньому насильнику, який порушив заборону суду наближатися до місця проживання батька. За невиконання обмежувального припису чоловіку може загрожувати до шести місяців арешту або до двох років обмеження волі.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, 34-річний місцевий житель систематично вчиняв психологічне насилля відносно свого 65-річного батька. Судом було винесено рішення про видачу обмежувального припису строком на шість місяців, згідно з яким сину заборонялось наближатися ближче 500 метрів до місця проживання батька, переслідувати його та в будь-який спосіб спілкуватися з ним. Однак чоловік знехтував обмеженням суду.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння правопорушник неодноразово приходив до батька додому, де вчиняв сварку та висловлювався нецензурно. Врешті потерпілий звернувся в поліцію.

Дізнавачі Хмельницького райуправління поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходження програми для кривдників. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років. Поліцейські завершили досудове розслідування і за процесуального керівництва прокуратури скерували обвинувальний акт до суду.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook