Новини
Суспільство

Авіатори Хмельниччини отримали смарт-годинники від благодійників

“Розумні” годинники Garmin Aviator дають пілотам доступ до низки сучасних інструментів для польотів та дають можливість отримувати чимало корисної інформації. Військовим пілотам Хмельниччини їх передали від благодійників, які захоплюються героїзмом та майстерністю авіаторів. Вручив смарт-годинники представникам льотної бригади перший заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За героїзм, який проявляють українські пілоти від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, Президент відзначив 7 бригаду тактичної авіації ім. П. Франка Почесною відзнакою “За мужність та відвагу”. Благодійники також не залишилися осторонь і відзначили пілотів з Хмельниччини по-своєму.

Як повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА, цінні подарунки пілоти підрозділу отримали від Руслана Мартиненка за сприяння Володимира Ворони та Дениса Мартиненка.

Завдяки розумним годинникам пілоти матимуть доступ до всесвітньої аеронавігаційної бази даних та до авіаційної погоди, рухомих карт, даних радарів, висотомірів, а також інформації про стан самого пілота, наприклад, пульс та рівень кисню в крові. Крім того, годинники оснащені кнопковим керуванням та сенсорним інтерфейсом. Також годинник може сповіщати пілота про необхідність змінити паливні баки або виконати інші важливі за часом завдання.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook