Новини
Суспільство

З кінотеатру у Хмельницькому зник мурал, присвячений Чарлі Чапліну (ФОТО)

Майже чотири роки очі хмельничан тішив мінімурал, присвячений легендарному англійському та американському кіноактору, на розі кінотеатру в центрі міста. Під впливом атмосферних явищ та без належного догляду зображення поступово псувалося, і зрештою просто зникло зі стіни.

Свого часу, а саме у жовтні 2018 року, портрет Чарлі Чапліна, який відпочиває, спершись на ліхтар, створив на стіні хмельницького кінотеатру планета художник Андрій Томчишин. Малюнок органічно вписувався у тематику закладу культури та певним чином рекламував кав’ярню, розташовану в його приміщенні.

Фото: terwik.livejournal.com

Загалом біля кінотеатру у минулі роки хмельничани могли бачити різноманітні прикраси, які слугували фотозонами для любителів селфі. Були і райдужні парасольки, і сердечка до дня Святого Валентина. Планували біля кінотеатру свого часу встановити бронзову скульптурну композицію “Очікування”, яка також мала стати принадою для туристів. Проте – не склалося.

Тепер і Чарлі виявився непотрібним. За роки, що минули, кав’ярня у “Планеті” не раз міняла свого власника. Новий подбав про облаштування прилеглої території, а от Чапліна, потріпаного часом та дощами, просто зафарбували.

Хоча, хто зна, можливо, він колись і повернеться…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook