Новини
Суспільство

Начальник Хмельницької ОВА отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ

Почесним нагрудним знаком “За сприяння війську” Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний відзначив начальника Хмельницької ОВА незадовго до Дня незалежності України. Про високу нагороду, яку вважає не лише своєю, а й усіх мешканців Хмельниччини, Сергій Гамалій написав у своєму телеграм-каналі.

Від перших днів війни Хмельниччина тримає гуманітарний фронт: дає прихисток українцям, які вимушено залишили свої домівки, які обстрілює та руйнує ворог, збирає та відправляє гуманітарні вантажі на фронт та у “гарячі” регіони України та в інші способи працює на спільну перемогу.

У своєму дописі начальник Хмельницької ОВА наголосив на тому, що область була і надалі залишається міцним тилом, а отже в отриманні почесної відзнаки є заслуга всіх: військових, які боронять Україну, жінок, які працюють в “кухонних” та “маскувальних батальйонах, дітей, які облишили дитячі ігри та збирають гроші для ЗСУ, а також тих, хто на своїх робочих місцях тримає “економічний” фронт.

Вважаю, що ця відзнака «За сприяння війську», яку я мав за честь отримати від нашого Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного – це насправді відзнака для кожного з вас!написав Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook