Новини
ДТП

Дві ДТП на одній вулиці сталися у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Вкотре не розминулися автомобілі біля міського пляжу вдень. Ще одну серйозну ДТП зафіксували ближче до опівночі. Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися на вулиці Бандери. За словами очевидців, в одному випадку причиною ДТП міг стати алкоголь в крові у водія.

Про дорожньо-транспортні пригоди в місті, як завжди, оперативно повідомили у соцмережах. Так, о пів на четверту годину дня вчора, 5 вересня, розповіли про зіткнення на вулиці Бандери двох автомобілів – легковика Audi та вантажного буса – за кілька метрів від пішохідного переходу, що веде до міського пляжу. Через ДТП рух транспорту деякий час був ускладнений.

Ще одна серйозна ДТП, ймовірно, з постраждалими, сталася пізно увечері. Не поділили дорогу на перехресті вулиці Бандери та вулиці Зарічанської водії двох легковиків. Відео з місця аварії, куди, крім поліції, прибули медики “швидкої”, поширили у спільноті Dtp_km.

За словами свідків винуватець – водій Хюндай – був у нетверезому стані, як і пасажири…

Перехрестя!!! Луплять 100 км/год на зелений або жовтий, не може таке ДТП бути на швидкості 40-50 км/год!!!

Нічого не міняється… Невже так важко: випив, виклич таксі… 200-300 грн, зате зранку було б тільки похмілля… прокоментували повідомлення про ДТП.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції, у ДТП на перехресті вулиць Бандери та Зарічанської потрапили Hyundai та Suzuki. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій Suzuki. За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook