Новини
Кримінал

Хмельничанину, який організував лохотрон з “чорними скриньками”, призначили покарання

Бажаючим випробувати удачу, підприємливий хмельничанин пропонував заплатити не дуже велику суму та, якщо пощастить, отримати у подарунок подарункову коробку з різноманітною технікою. Проте, зрештою, не пощастило нікому, крім самого молодика, який своїми шахрайськими діями виманив у людей близько 200 тисяч гривень. А на додачу отримав ще й власну “чорну скриньку” від правоохоронців – з повісткою.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, свою шахрайську діяльність 24-річний “підприємець” почав ще у травні минулого року. Створивши у соцмережах сторінку фіктивного онлайн-магазину «black_box_khm», розмістив там оголошення про продаж подарункових наборів з електротехнікою.

Вартість “чорних скриньок” було досить посильною для гаманців бажаючих випробувати свою удачу – 200-300 гривень. За них покупці мали отримати свій виграшний набір. Однак жоден покупець їх не отримав.

За шахрайство правопорушник постав перед судом, який виніс йому вирок: півтора року обмеження волі з встановленням іспитового строку, хоча попередньо зазначалося, що йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook