Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому горіло сміттєзвалище

Дим на полігоні твердих побутових відходів у Хмельницького місцеві мешканці побачили сьогодні вранці. У рятувальників зазначили, що займання не суттєве, загрози не становить. Масштабнішу пожежу, яка ймовірно, виникла через підпал, довелося рятувальникам приборкувати на Шепетівщині.

Як повідомили у надзвичайників, займання, подібне тому, яке сталося сьогодні на хмельницькому полігоні, поширившись на площу близько пів сотні квадратних метрів, досить “типове” – такі час від часу стаються і з ними пожежникам вдається впоратися оперативно. Тож причин панікувати у хмельничан немає.

Що до пожежі на сміттєзвалищі на Шепетівщині, яка виникла в селі Полянь вчора, 6 вересня, в першій половині дня, то там рятувальникам довелося добряче попрацювати. Вогонь поширився на майже 200 квадратних метрів площі. Ймовірною причиною пожежі у рятувальників називають підпал.

Ще одну пожежу ліквідували вчора у селі Пасічна Хмельницького району, де горіла господарча споруда. Вогонь знищив покриття та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому ліквідували масштабну пожежу складського приміщення.

Фото ілюстративне. Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook