Новини
Кримінал

За збут небезпечного психотропу хмельничанин сяде за ґрати на 6 років

Майже три десятки пакетів з небезпечною психотропною речовиною не потрапили до потенційних “покупців”, оскільки їх вилучили під час затримання “закладника”. В суді винуватість хмельничанина була доведена та визначена міра покарання.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, через мережу Інтернет 31-річний мешканець обласного центру придбав наркотик PVP. Розфасований у згортки небезпечний психотроп хмельничанин збував методом закладок. Інформацію про їхнє місце розташування передавав через телеграм-канал.

16 згортків з наркотиком у хмельничанина вилучили під час затримання, ще 11, вже розкладених по “точках”, вдалося знайти завдяки даним з мобільного телефону. Мобільник та ваги також вилучили під час затримання.

Вироком суду за незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропів хмельничанина позбавлено волі на 6 років з конфіскацією майна. У повідомленні Окружної прокуратури міста Хмельницького також зазначено, що такий злочин хмельничанин вчинив повторно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook