Новини
Кримінал

У Хмельницькому на хабарі затримали працівника військкомату

Від доньки мешканця Хмельниччини, який отримав у липні повістку, військовослужбовець вимагав чималу суму у доларах, аби “вирішити питання” зі звільненням від призову. Під час передачі другої частини коштів працівника військкомату затримали. Наразі йому готуються оголосити про підозру та обирають запобіжний захід.

Як повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у військовій і оборонній сфері Західного регіону, у мешканки Хмельниччини, батько якої отримав повістку, військовослужбовець – старший офіцер одного з районних військкоматів – вимагав 1 700 доларів. Тисячу отримав наприкінці серпня, а вчора, 7 вересня, під час передачі решти його затримали правоохоронці в обласному центрі. Про це йдеться в інформації поліції Хмельницької області.

За фактом події відкрите кримінальне провадження. За зловживання впливом 25-річному офіцеру загрожує до 8 років позбавлення волі. Питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному вирішують спецпрокурори.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook