Новини
Городоцька міська

Громада на Хмельниччині планує прийняти ще 2000 переселенців

Завдяки підтримці міжнародних організацій та Хмельницької ОВА, у Городоцькій громаді продовжують працювати над покращенням побуту вимушено переміщених осіб, які прибули на територію області, та готуються прийняти нових.

Днями у громаді отримали ліжка, матраци, подушки та посуд. Завдяки цій допомозі можна буде покращити побут сотні переселенців.

Як зазначають у міській раді Городка, за планом евакуації, громада має прийняти ще дві тисячі внутрішньо переміщених осіб. Наразі у громаді працюють над облаштуванням кількох місць компактного розселення для них.

Також у міській раді повідомили про видачу гуманітарної допомоги для ВПО, які мешкають у Городку, від фонду World Central Kitchen. Видають допомогу від сьогодні, 9 вересня, у гуманітарному хабі (приміщення центральної публічної бібліотеки, вул. Грушевського, 51) щоденно з 10 по 12 год.

ВПО, які проживають у населених пунктах громади, отримуватимуть допомогу в старостинських округах,повідомили у міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook