Новини
Інфраструктура

Взимку у будинках Хмельницького температуру триматимуть в межах норми

Підготовка до допалювального сезону у Хмельницькому, як і по всій Україні, цього року – в зоні особливої уваги. Чи буде в домівках тепло і наскільки? Коли чекати на тепло? Ці питання хвилюють усіх, хто хоче розуміти, як готуватися до зимових холодів. Українців уже попередили, що температура повітря в їхніх будинках може бути нижчою, ніж раніше. Якою вона буде у Хмельницькому розповів в ефірі місцевого телеканалу заступник Хмельницького міського голови.

У послузі про теплопостачання вказано, що температура повітря в квартирі не має бути нижчою, ніж +18. Будемо дотримуватися цих норм, – прокоментував Директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.

Що до опалювального сезону, то починатимуть його, зважаючи на погоду.

Протягом трьох днів середньодобова температура нижча, ніж +8 – будемо запускати наші котельні. Будемо намагатися працювати так, щоб не перегрівати будівлі. Визначені Нафтогазом для нас ліміти газу. Ці ліміти менші, ніж торік, хоча й минулого року доводилося доволі суворо економити, – прокоментував директор департаменту.

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, на підготовку до зими у хмельницькому спрямували додатково понад 50 мільйонів гривень.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook