Новини
ДТП

На Хмельниччині затримали винуватця смертельної ДТП

Правоохоронці затримали водія, що спричинив смертельне ДТП на Шепетівщині. Наразі він перебуває в лікарні під конвоєм.

Автотроща сталася напередодні, 9 вересня, вранці на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів» поблизу с. Цвітоха Шепетівського району. У поліції повідомляють, що внаслідок зіткнення між автомобілями «BMW» під керуванням 35-річного жителя м. Славута та «GMC», за кермом якого перебував 54-річний хмельничанин, загинуло дві людини. 21-річний пасажир автомобіля «BMW» від отриманих травм загинув на місці події. 50-річний буковинець, пасажир автомобіля «GMC», помер в реанімаційному відділенні Славутської міської лікарні. Також травми отримали обидва водії та ще троє пасажирів автомобіля «GMC». Усіх п’ятьох госпіталізували до лікарні.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

Також напередодні в ДТП у Хмельницькому загинув чоловік.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook