Новини
Погода

Погода на 12 вересня: на Хмельниччині дощ йтиме весь день

Тиждень на Хмельниччині почнеться з дрібних дощів. За прогнозами синоптиків, опади не припинятимуться протягом всього дня. Повітря буде прохолодне, небо – хмарне.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 12 вересня, на Хмельниччині буде хмарно, часом дощ. Вітер північно-західний  7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 10-15° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора.  Температура повітря вранці +10, вдень +10, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря вранці +11, вдень +13, ввечері +11.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.  Температура повітря вранці +9, вдень +10, увечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook