Новини
Дозвілля

Благодійний вечір французької музики відбудеться у Хмельницькому

У ці вихідні у Хмельницькому для всіх поціновувачів французької музики, а також тих, хто хоче підтримати українських захисників, влаштують музичний благодійний захід. Зібрані під час концерту кошти передадуть на потреби Медичного корпусу Львівщини, який сприяє забезпеченню окремого полку спеціального призначення “А30B”.

Вечір французької музики «Saison de velours» (“Оксамитовий сезон”) відбудеться 18 вересня у Хмельницькій обласній філармонії. Організовує захід Український Мистецький Фронт.

На сцені виступатиме команда професіоналів джазу зі спеціальною програмою, яка складатиметься з творів Рішара Гальяно, Мішеля Леграна, Джанго Рейнхардта, Юбера Жиро, Стефана Грапеллі та інших.

Зовсім не обов’язково їхати в Париж, щоб насолодитися французькою атмосферою! Маємо ідею, як провести вечір у рідному місті, але відчути себе посеред Монмартру. Це буде більше, ніж просто концерт, це буде вибух французької романтики! Ми відтворимо атмосферу Парижа. Жодного плану, розслабляємося і відпочиваємо! Музиканти подарують гостям коктейль з неймовірної суміші класичних французьких творів із вкрапленнями джазових імпровізацій та шаленого драйву. На сцені – чисто чоловіча команда! – обіцяють організатори.

Також вони називають п’ять причин, чому необхідно відвідати концерт «Ville de l’amour»:

  • на хмельничан чекає романтичний вечір з літнім дрес-кодом для “white party”;
  • звучатимуть найвідоміші шлягери французького кінематографу, циганський стиль мануш;
  • запрошений спеціальний гість вечора;
  • це буде не банальний джаз, а концептуальний концерт із спеціальною програмою, де пересікатимуться шлягери поколінь – від Леграна до сучасних проектів, як ZAZ;
  • кошти з кожного квитка будуть спрямовані на підтримку Медичного корпусу Львівщини (АЗОВ).

Квитки можна придбати за посиланням. Там же можна знайти реквізити для перерахунку коштів, якщо ви з тих чи інших причин не зможете завітати на концерт.

Початок о 17.00.

Для військових вхід вільний.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook