Новини
Погода

Погода на 16 вересня: незначне потепління прогнозують на Хмельниччині

На кілька градусів тепліше – вже за щастя після похмурих днів, пересипаних дощами, якими останніми днями «тішить» погода мешканців Хмельниччини. Без опадів не обійдеться, проте їх очікують лише вночі.  

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у п’ятницю, 16 вересня, буде хмарно з проясненням, вночі часом дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південно-західний  5-10 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 16-21° тепла.

Похмурий ранок у Хмельницькому повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар. Вночі та вранці очікується дощ. Температура повітря вранці +14, вдень +19, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі піде дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вранці +15, вдень +18, ввечері +15.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Ранковий дрібний дощ закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря вранці +14, вдень +18, увечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook