Новини
Кримінал

За ухиляння від громадських робіт хмельничанин сяде за ґрати

Мешканець Хмельницького, який “випросив” собі пом’якшення міри покарання, не став його виконувати, тому замість працювати на свободі, знову сяде у в’язницю. Відповідний вирок ухвалив Хмельницький міськрайонний суд.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, чотири роки тому 40-річного хмельничанина було визнано винним у крадіжці. Вироком суду його було засуджено до 3 років 1 місяця позбавлення волі.

Після відбуття половини призначеного строку, чоловік домігся заміни невідбутої частини покарання на більш м’яке – у виді громадських робіт. Залишивши місце несвободи, він отримав направлення до СКП «Хмельницька міська ритуальна служба», однак жодного разу там не з’явився. Ба більше – знову вчинив крадіжку.

Суд визнав хмельничанина винним в ухиленні від відбування покарання у виді громадських робіт та у крадіжці і призначено нове покарання – 2 роки 30 днів позбавлення волі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook