Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому завершують облаштовувати зупинки для нового автобусного маршруту

На вулиці Прибузькій на шляху слідування нового автобусного маршруту комунальники закінчують робити посадкові майданчики на зупинках. Хмельничанам не дуже подобається те, як підійшли до облаштування цієї вулиці.

Нагадаємо, вулицею Прибузькою віднедавна курсує автобус №5, який з’єднує центр міста та мікрорайон Лезневе. Раніше цією вулицею не курсував громадський транспорт, відповідно, і зупинок тут не було. Тепер же, аби автобус міг забирати пасажирів з облаштованих місць посадки та висадки, у владі вирішили зробити там 9 зупинок.

Відповідно до розробленої схеми організації дорожнього руху, для безпечного користування зупинками передбачено влаштування додаткових пішохідних переходів, – повідомили у Департаменті інфраструктури міста Хмельницького.

Та показали, як облаштовують підходи до пішохідних переходів і як виглядатимуть майбутні острівці безпеки. Покриття на них – традиційно викладене з плитки. Також встановлено дорожні знаки.

Хмельничани мають низку зауважень до роботи, яку виконують комунальники. Зокрема, нарікають на те, що встановлені дорожні знаки в темну пору доби без належного освітлення не видно, а отже їх дуже швидко можуть “знести” водії, які ще не звикли до оновлень на вулиці. Також хмельничани дивуються тому, що нові острівці безпеки облаштовують на вулиці, яка вся у “хвилях” та потребує ремонту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook