Новини
Кримінал

Мешканець Славути скористався довірою та обікрав товариша

Правоохоронцям Шепетівщини вдалося вирахувати шахрая, який, скориставшись довірою свого знайомого, викрав з його банківської картки чималу суму. Слідство по справі шахрайства завершено, незабаром славутчанин постане перед судом.

Як повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції, зловмисник скористався тим, що його товариш був не дуже обізнаний із новітніми технологіями та не зміг самостійно зареєструвати банківську картку у мобільному додатку. Картку чоловік реєстрував, аби перераховувати кошти родичам. По допомогу звернувся до свого знайомого.

Товариш картку зареєструвати допоміг, але логін та пароль для входу запам’ятав. І згодом ними скористався – зробив декілька переказів на власний банківський рахунок. І загалом привласнив 10 тисяч гривень.

Виявивши суттєву нестачу коштів на картці, потерпілий звернувся до правоохоронців, яким зрештою вдалося вирахувати шахрая.

За скоєний злочин 26-річному славутчанину загрожує до 3 років обмеження волі. За умови, що кримінальне правопорушення було скоєне вперше.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook