Новини
Суспільство

«Хмельницькгаз» передасть на передову 30 універсальних пічок-буржуйок

«Хмельницькгаз», який працює під брендом РГК, з перших днів війни всебічно підтримує  ЗСУ. Наразі, в рамках акції Регіональної газової компанії «Зігріємо наших» та на замовлення місцевих військових частин, вчергове передасть 30 універсальних мобільних пічок, виготовлених на заводах  RGC Production разом з гостинцями, теплими речами та малюнками від дітей газовиків.

Наразі – це лише  один з чергових «траншів», відправлений  «Хмельницькгазом» з початку війни. Підтримуючи  системний зворотний зв’язок з захисниками, газовики на постійній основі виготовляють буржуйки та передають їх на передову.  Виготовлені  на заводах «RGC Production» на високоточному новітньому обладнанні, «буржуйки» служитимуть захисникам з десяти  підрозділів.  Важливо, що окрім основних функцій, для маскування – всі пічки оснащені іскрогасниками.

«Постійно тримаємо руку «на пульсі» та всебічно допомагаємо ЗСУ, в яких гідно несуть службу та захищають Україну  близько ста наших колег-газовиків, – зауважує голова правління АТ «Хмельницькгаз» Михайло Юрченко. – Наразі в процесі виготовлення ще велика партія пічок, які ми невдовзі відправимо бойовим підрозділам на передову, зокрема, і для наших колег».

Нагадаємо, що в рамках акції «Зігріємо наших», днями  газорозподільні компанії України, що працюють під брендом РГК, передали  на передову 800 сучасних універсальних буржуйок,  виготовлених на заводах «RGC Production», а також  теплий одяг,  дощовики, медикаменти.

Нагадаємо, до Дня незалежності України газівники Хмельниччини передали на передову автомобіль.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook