Новини
Кримінал

Грабіжника-рецидивіста затримали у Хмельницькому

Провівши незаконний “обшук” перехожого, хмельничанин, який раніше вже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини, викрав його особисті речі та втік. Щоправда, не далеко. Правоохоронцям вдалося встановити його особу та затримати вже наступного дня.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, в обласному центрі на вулиці до 25-річного чоловіка підійшов незнайомець та змусив показати вміст сумки. Пояснив свої вимоги тим, що підозрює перехожого у розповсюдженні наркотиків та шукатиме в його речах “закладки”. Ймовірно, представився при цьому представником правоохоронних органів.

Наркотичних речовин серед речей потерпілого не знайшов, натомість вихопив із сумки навушники та браслети та кинувся тікати.

Вкрадені речі правоохоронці згодом повернули їх власнику, а підозрюваний у грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану, по завершенні слідства постане перед судом. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook