Новини
Інфраструктура

В умовах війни комунальники Хмельницького працюють без вихідних

Комунальники Хмельницького невпинно забезпечують збір та утилізацію побутових відходів, ремонтують під звуки повітряних тривог електромережі та водогони. У підприємстві чи не щодня працює 217 осіб та 34 одиниці техніки.

Зокрема, працівники комунального підприємства, що забезпечує вчасне звільнення від сміття контейнерів, кажуть: робота, відколи почалася війна, суттєво не змінилася. Хіба що іншим став графік: якщо раніше виїздили о 12 годині, то тепер виїздять о третій.

Щоб забезпечити стабільну життєдіяльність міста, комунальники у Хмельницькому працюють без вихідних та наводять лад на своїх балансових територіях. Щодня близько сотні працівників прибирають місто, аби вичистити його якнайкраще.

За словами директора ХКП “Спецкомунтранс” Олександра Зіміна, на початку війни хмельничани смітили менше. З часом обсяги сміття, що викидають хмельничани, повернулися до звичних показників.

Свою роботу комунальники не припиняли жодного дня, навіть коли стикалися з проблемами, які принесла війна: дефіцит палива, нестача запчастин та довгий термін їх поставки.

Усього від початку повномасштабного вторгнення комунальники у Хмельницькому зібрали близько 600 тисяч тонн відходів.

Відео: Перший Подільський

Читайте також: Мікрорайон з новобудовами у Хмельницькому убезпечують від підтоплень

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook