Новини
Суспільство

“Пекельний” конверт від Укрпошти пустили в обіг у Хмельницькому

Ще одну патріотичну новинку Укрпошта випустила вчора, 20 вересня. Маркований художній конверт “Ласкаво просимо до пекла” уже вийшов в обіг та є у продажу. В одному з поштових відділень Хмельницького на ньому можна також поставити спеціальний штамп.

Тираж патріотичних конвертів склав вже звичний мільйон примірників. За ескіз на ньому проголосували понад 200 тисяч українців.

Це зображення подавали на один з конкурсів української поштової марки. Цей конверт є маркований, тобто він оплачений і готовий для пересилання. Конверт доступний у всіх відділеннях Укрпошти у Хмельницькому та області, а також по всій Україні, – розповів директор філії Хмельницької дирекції АТ “Укрпошта” Микола Громов.

Автор ілюстрації – художник Роман Чалий. На малюнку – російський диктатор та воїн Збройних сил України, що відправляє його до пекла. Знизу – красномовне посилання. Створили і нове маркування – з тризубом. Коштує конверт 15 гривень.

У Хмельницькому в поштовому відділенні на вулиці Проскурівська, 90 можна поставити спеціальний відбиток: “Хмельницький вітає”, – додає Микола Громов.

Придбати конверт можна також онлайн. Окрім того, завтра, 22 вересня, Укрпошта вводить в обіг поштовий блок “Сад божественних пісень” – до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди. Частину виручених коштів з цього випуску спрямують на благодійність.

Відео: Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook