Новини
Інфраструктура

У частині Хмельницького призупинять водопостачання

Через планові роботи на водопровідних мережах сьогодні, 21 вересня, призупинять водопостачання на шести вулицях у середмісті обласного центру. Також хмельничанам, які плутають каналізацію зі смітником, вкотре нагадують про наслідки, які можуть виникнути внаслідок таких дій.

Води у будинках, розташованих на вулицях Сікори, Короленка, Лікарняній та Сковороди, за інформацією МКП “Хмельницькводоканал”, не буде в період з 10.00 до 15.00.

Також через заплановані ремонти на водомережах в період з 10.00 до 14.00 не буде води у мешканців будинків на вулицях Героїв АТО та Васильєва.

Принагідно мешканцям Хмельницького вкотре нагадали про правила поводження з мережами водогонів. Зокрема, про те, які речі потрібно доносити до смітника, а не намагатися позбутися від них за допомогою каналізації.

Звернулися до споживачів в управляючій муніципальній компанії “Проскурівська”:

Каналізація – не смітник, і використання каналізаційної мережі не за призначенням призводить до її забиття та надалі може стати причиною затоплення квартири, підвалу та пошкодження майна!

Що буває у випадку, якщо в каналізацію викидають різний непотріб, хмельничани мали можливість побачити після однієї з недавніх злив, коли один з каналізаційних люків перетворився на “фонтан”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook