Новини
Суспільство

До дня міста у Хмельницькому готують подарунок для ЗСУ

В умовах війни, коли святкові заходи суттєво обмежені, а подекуди взагалі скасовуються, новий спосіб відзначити важливий для міста день придумали у Хмельницькому. Замість приймати подарунки з нагоди свята, вирішили зробити власний подарунок для тих, хто захищає країну.

Скільки одиниць транспорту придбали та відправили на фронт з Хмельницького – годі й порахувати. Долучаються до збору волонтери, благодійники, влада. Проте автомобілі на полі бою – розхідний матеріал, тому їх постійно треба, і треба багато. Тож саме на придбання військових автомобілів у Хмельницькому триває народний збір коштів, приурочений до дня міста!

Свій день народження Хмельницький святкуватиме у ці вихідні, 24-26 вересня. Місту виповниться 591 рік від дня першої писемної згадки. З цього приводу міський голова Олександр Симчишин записав відео та закликав всіх містян долучитися до святкування в особливий спосіб.

Зазвичай, коли друзі приходять на день народження, вони обов’язково приносять подарунки. Сьогодні ми воюємо. Ми захищаємо свою свободу, свою незалежність і своє українське майбутнє. Тому буде справедливо і правильно, якщо ці подарунки на день міста ми зробимо для наших захисників. Тому продовжуємо загальнонародний збір коштів для придбання військових автомобілів. Бо Богдан Хмельницький на коні, а хлопці з ЗСУ – ще ні, – сказав міський голова.

Долучитися до збору можна за допомогою коду на фото або у відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook