Новини
Події

На Хмельниччині презентували фотовиставку, присвячену логістам ЗСУ (ФОТО)

Стартувавши у столиці, пересувна виставка “Обличчя логістики ЗСУ” мандрує країною. Сьогодні її презентували на Хмельниччині, у 42 гарнізонному будинку офіцерів. На виставці представлені авторські роботи Олександра Бабича, Сергія Каташа та Михайла Лєбєдєва».

Роботи фотографи створювали під час проведення ремонту та відновлення зразків озброєння та військової техніки. При цьому всі кадри “живі, серед них – жодного постановочного. За задумом авторів, вони намагалися показати власну версію того, який внесок у загальну перемогу роблять люди, які зазвичай залишаються “за кадром”.

Фотопроєкт створили в рамках кампанії “Вірю в Збройні Сили України” для комунікації із соціумом, аби на рівні документального сприйняття посилити консолідацію громадянського суспільства зі Збройними Силами України.

Виставка розповідає про логістів ЗСУ. Це ті, хто повертають боєздатність складним механізмам і ставлять на “колеса” техніку та озброєння. Це ті, хто зберігають життя наших воїнів на фронті. Це справжній моноліт, сплав молодості й досвіду, який складається із професіоналів своєї справи.

Герої фотографій – слюсарі-ремонтники, чистильники, складальники, комплектувальники, електрогазозварники, фрезерувальники, токарі, ковалі, столяри, маляри, швачки та інші вузькопрофільні фахівці технічного забезпечення, які залучаються до виконання завдань.

Закликаю вас уважно переглянути роботи щоб побачити в них не лише механічні дії людей, а й душу героїв, зображених на фотороботах, щоб усвідомити вклад кожного, який струмком перетворюється в річку, що змиває ворогів, – звернувся до присутніх на відкритті виставки Сергій Альбощій, полковник Збройних Сил України.

Також він подякував співорганізатору заходу, начальнику 42 гарнізонного будинку офіцерів майору Олександру Петруку, за сприяння в проведенні фотовиставки.

Збірний образ військових логістів, який зустрічає відвідувачів виставки, акцентуючи на зміцненні віри в українське військо та перемогу над ворогом, – робота авторства Миколи Лєбєдєва.

Виставка триватиме до 26 вересня і помандрує далі Хмельниччиною. Також в організаторів зазначають, що надалі вона буде поповнюватися новими світлинами і згодом, вже в оновленому вигляді, знову повернеться на Хмельниччину.

У матеріалі використані фото Олександра Бабича.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook