Новини
Інфраструктура

На дорогах Хмельниччини тривають ямкові ремонти

Шляховики Хмельниччини продовжують тримати свій, дорожний фронт, працюючи на автошляхах в межах наявного фінансування. Зокрема, виконують ямкові ремонти та впорядковують узбіччя та об’єкти інфраструктури.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області, за сприятливої погоди шляховики на дорогах області усувають аварійну ямковість. Також вручну та за допомогою спецтехніки косять рослинність вздовж узбіч та поблизу зупинкових майданчиків та автопавільйонів. А ще прибирають сміття та обслуговують елементи зовнішнього освітлення.

Закликаємо водіїв бути обачними у місцях проведення дорожніх робіт. Звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь правил безпеки дорожнього руху, – нагадують у шляховиків.

Нагадаємо, у Летичівській громаді триває ремонт траси М-30, внаслідок чого рух транспорту в бік Вінницької області та у зворотньому напрямку може бути ускладнений.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорозі, водії можуть звернутися за номером телефону єдиного контакт-центру Укравтодору: +38-067-400-60-80.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook