Новини
Погода

Погода на 28 вересня: на дорогах Хмельниччини погіршиться видимість

Тумани на дорогах завтра можуть ускладнити рух транспорту. За прогнозами синоптиків на Хмельниччині очікується погіршення дальності видимості до 500 м і менше. Дощі та грози очікують протягом дня.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 28 вересня, в області – хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів; вдень часом дощ, місцями грози. Вночі та вранці туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 15-20° тепла.

У Хмельницькому на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується сильний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +11, вдень +17, ввечері +10.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів. Температура повітря вранці +12, вдень +18, ввечері +13.

До вечора хмари, що панували в небі у Шепетівці весь день, заберуться геть. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +11, вдень +15, увечері +10.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook