Новини
Кримінал

Хмельничанин намагався приховати вбивство пенсіонерки, підпаливши її квартиру

Мешканця Хмельницького підозрюють одразу у трьох злочинах: вбивство з корисливих мотивів, розбійний напад та викрадення документів. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення. Наразі хмельничанин перебуває у СІЗО. Міру запобіжного заходу на час слідства незабаром буде обрано судом.

Про пожежу у квартирі будинку на вулиці Волочиській в обласному центрі поліцію повідомили 23 вересня. За інформацією заявників, у квартирі проживала літня жінка. Двері у помешкання були зачинені.

На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло 80-річної власниці квартирі. Експертиза встановила, що жінку задушили. Судячи з розгрому у квартирі правоохоронці зрозуміли, що в помешканні, ймовірно, шукали цінні речі. А щоб приховати сліди злочину – влаштували пожежу.

За словами родичів загиблої, з квартири зникло близько 20 тисяч гривень, ювелірні вироби, техніка та документи.

Протягом тижня правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного – раніше судимого 30-річного хмельничанина. Як з’ясувалося, він був знайомий із загиблою, оскільки раніше був її сусідом.

Під час обшуку у підозрюваного вилучили викрадені речі та документи. Частину речей, які хмельничанин встиг збути, вилучили у нових власників.

За сукупністю злочинів хмельничанину загрожує покарання у вигляді 15 років за ґратами або довічне ув’язнення з конфіскацією майна, повідомили у поліції Хмельницької області.


Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook