Новини
Суспільство

Гвардійці Хмельниччини розповіли про своїх пухнастих напарників (ВІДЕО)

Тварини з давніх-давен були поряд з людьми, а деякі з них за тисячоліття співіснування з нами стали найкращими друзями та помічниками людини. Саме такими – надійними напарниками, відданими друзями, незамінними помічниками для нацгвардійців є службові собаки. Сьогодні у пухнастих – свято: 4 жовтня відзначаємо Всесвітній день тварин.

Без них – чотирилапих вояків – сьогодні важко уявити ефективне виконання чи не кожного службово-бойового завдання у війську.

А для того, аби пухнасті «гвардійці» завжди були у відмінній фізичній формі та повній бойовій готовності, їхні наставники-кінологи щоденно проводять зі своїми вихованцями спеціальні тренування.

Як розповів старший дресирувальник кінологічного взводу однієї з військових частин Нацгвардії Володимир Бєліков, таким заняттям приділяється досить багато часу, під час відпрацювань використовуються спеціально розроблені комплекси тренувань з урахуванням породи, віку та попередньої підготовленості службового собаки. Усе це в комплексі з часом дає гарні результати та значно підвищує ефективність виконання поставлених перед чотирилапими завдань.

Відео: в/ч 3053 НГУ

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook